Na účely prispôsobenia obsahu a reklám, poskytovania funkcií sociálnych médií a analýzy návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy.

Rozumiem
Asociácia dôchodkových správcovských spoločností

NN DSS a AEGON DSS sa zlúčili pod značku NN

Začiatkom roka 2019 spoločnosť NN Group úspešné ukončila akvizíciu spoločností AEGON Slovensko. V súvislosti s transakciou sa NN dôchodková správcovská spoločnosť k 1. novembru 2019 zlúčila s AEGON dôchodkovou správcovskou spoločnosťou.

Dohodu o kúpe spoločností AEGON Životná poisťovňa a AEGON dôchodková správcovská spoločnosť na Slovensku oznámila skupina NN Group 16. augusta 2018. Potrebné súhlasy všetkých zúčastnených regulátorov získala ešte v decembri 2018 a k 8. januáru 2019 úspešne ukončila celú akvizíciu AEGON Slovensko.

V súvislosti s touto transakciou sa s účinnosťou od 1. novembra 2019 spoločnosť AEGON, d.s.s., a.s., zlúčila so spoločnosťou NN dôchodková správcovská spoločnosť, a.s., a  na trhu bude pôsobiť ako  NN dôchodková správcovská spoločnosť, a.s.

Viac informácií o zlúčení a optimalizácii dôchodkových fondov na stránke AEGON DSS je odteraz NN.